Sinussa piilee ainutlaatuinen luova voima. Kulje rohkeasti omia polkujasi.

 "Luovuus, yrittäjyys, unelmat. Ihmisen sisäinen voima ja kyky toteuttaa itseään tavalla, joka muuttaa maailmaa – tai ainakin sinun oman maailmasi. Minua kiinnostaa, mikä tekee elämästä hyvän ja merkityksellisen. Teen asioita rakkaudesta luovuuteen, ja rakkaudesta elämään. Jaan näillä sivuilla kanssasi kaiken, mitä olen oppinut ja mitä edelleen opin päivittäin.”

OTM. Yrittäjä. Luovuusvalmentaja. Puhuja. Kirjoittaja. Voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja. Licensed Practitioner of NLP.

 


 

Luovuus.

Lapsena halusin olla seikkailija. Tai opettaja. Tavallaan minusta tuli vähän molempia. Löysin intohimoni luovuudesta, sen tutkimisesta ja kehittämisestä itsessäni. Luovuus on jokaisessa ihmisessä elävä kyky, joka tekee elämästä elävämpää ja merkityksellisempää. Olen viime vuosien aikana saanut auttaa lukuisia yrityksiä ja ihmisiä vapauttamaan oman luovuutensa erilaisten valmennusten, koulutusten ja kirjoittamisen avulla. Oma luovuuteni pirskahtelee eloon myös erilaisten luovien projektien kautta.

 
Nettiresoluutio-OMG_0353-Edit psb.jpg
 

Yrittäjyys.

 

Yrittäjyydessä on kyse oman intohimon ja unelmien toteuttamisesta tavalla, joka palvelee muita ihmisiä. Yrittäjyys on minulle työkalu ja kanava, jonka kautta voin toteuttaa itseäni ja luovia ideoitani niin, että niillä voin tienata myös elantoni. Olen toiminut luovan alan yrittäjänä vuodesta 2015 alkaen. Perustamiani brändejä ovat mm. Depressio &co. sekä Kirjoittajaklubi.

 
Nettiresoluutio-OMG_0185-Edit.jpg
 

Sisäinen voima.

 

Luovuus, yrittäjyys ja omien unelmien toteuttaminen kysyvät kaikki rohkeutta. Joskus pelkkä olemassaolo vaatii suurta sisäistä voimaa. Vanha totuus on, että me emme näe maailmaa sellaisena kuin se on, vaan sellaisena kuin me itse olemme. Todellisuus on oman mielemme heijastuma, peilikuva itsestämme. Siksi kaikessa tekemisessäni lähtökohtana on aina itsetuntemus ja oman sisäisen maailman tutkiminen – kysymys: Kuka minä olen? Tai: Mikä minä olen? Ulkoinen maailma muuttuu (paremmaksi), kun luotat omaan sisäiseen voimaasi ja antaudut elämän kannateltavaksi.

*****

Kiemuraisia polkuja.

“Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään…”

— Tommy Tabermann

*****

Valmistuin oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012 ja tein hetken aikaa hommia kansainvälisen oikeuden tutkijana yliopistolla sekä neuvontalakimiehenä Patentti- ja rekisterihallituksella. Siirryin sitten opiskelemaan journalismia ja työskentelin viestintäjohtajana Suomen parhaana palkitussa työpaikassa ZEFillä. Vuonna 2015 hyppäsin yrittäjäksi ja perustin ystäväni kanssa Luovan Laboratorion. Kävin välillä Balilla ja kiersin Uutta-Seelantia asuen autossa. Toimin kolumnistina Oulu-lehdessä. Vuonna 2018 koin burnoutin, olin jonkin aikaa poissa pelistä ja sittemmin olen kulkenut omia luovia polkujani. Perustin vaatebrändi Depressio &co.:n sekä kirjoittajakoulutusta tarjoavan Kirjoittajaklubin vuonna 2019. Valmistuin myös mindfulness-ohjaajaksi keväällä 2020. Löydät näiltä sivuilta inspiraation lähteitä sekä erilaisia valmennuksia, joilla toivon mukaan saan kannustaa sinua luovuuteen, yrittäjyyteen ja oman sisäisen voimasi vahvistamiseen.

*****

 

Tilaa tästä kirjeeni

Kirjoittelen silloin tällöin (aika harvoin) kaikkea, mitä mieleen sattuu tulemaan. Yleensä se liittyy jollain lailla luovuuteen tai esim. siihen, miten ihana poika Seppo on.