Lupa kukoistaa -valmennus: Unelmoi, tunne, elä! Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi.

Tämän inspiroivan ja voimavaroja tuovan valmennuksen aikana tunnustelet omia unelmiasi ja unelmoit elämääsi. Tunnet parempia tunteita ja suuntaat huomiotasi tavalla, joka tuo elämääsi uutta voimaa – uusia ideoita ja näköaloja, helpotusta ja kiitollisuutta. Lukuisten harjoitusten ja meditaatioiden avulla tutkit ja muovaat sisäistä maailmaasi tavalla, joka tuo uutta energiaa, kiitollisuutta, itseluottamusta ja luovaa kukoistusta elämääsi. 

Valmennus sisältää videoluentoja sekä harjoituksia ja meditaatioita. Voit edetä täysin omaan tahtiin 1, 3 tai 12 kuukauden ajan. 

Valmentajanasi toimii Martta Tervonen.

Aloita valmennus heti!

Muuta ajatuksesi, muutat elämäsi.

"Mikään ei ole muuttunut, paitsi ajatteluni. Kaikki on siis muuttunut."

-Anthony De Mello

1. Unelmoi! Unelmista uutta virtaa elämään

Valmennuksen aikana pääset pohtimaan omaa elämääsi ohjatusti. Mitä sinä elämältä haluat? Mitkä ovat unelmiasi - tai suuntia, joita kohti haluat kulkea?

2. Tunne! Koe päivittäin parempia tunnetiloja

Erilaisten harjoitusten, meditaatioiden ja rentoutusten kautta pääset kokemaan enemmän positiivisia tunteita ja opit viemään itsesi parempiin tunetiloihin päivittäin. 

3. Elä! Löydä rohkeutta ja vapautta toteuttaa itseäsi

Inspiroivien videoluentojen ja harjoitusten kautta löydät lisää voimavaroja itsestäsi. Saat rohkeutta toteuttaa itseäsi ja kulkea omia polkujasi.

 

Valitse näistä sinulle mieluisin:

1kk

65€

Valmennus 1 kuukaudeksi

  • Lupa kukoistaa -valmennuksen kaikki materiaalit (yhteensä yli 30 osaa) katsottavanasi 1kk ajan

  • Yhteensä 15 erilaista harjoitusta, rentoutusta ja meditaatiota, joita voit katsoa ja kuunnella omaan tahtiin 1kk aikana
ALOITA HETI!

3kk

90€

Valmennus 3 kuukaudeksi

  • Lupa kukoistaa -valmennuksen kaikki materiaalit (yhteensä yli 30 osaa) käyttöösi 3kk ajaksi

  • Yhteensä 15 erilaista harjoitusta, rentoutusta ja meditaatiota, joita voit katsoa ja kuunnella omaan tahtiin
  • Hetket Martan kanssa -webinaariarkisto

  • EKSTRA: Aseta rajat ja kukoista! -minivalmennus / videosarja
ALOITA HETI!

12kk

150€

Valmennus koko vuodeksi!

  • Lupa kukoistaa -valmennuksen kaikki materiaalit (yhteensä yli 30 osaa) käyttöösi koko vuodeksi

  • Yhteensä 15 erilaista harjoitusta, rentoutusta ja meditaatiota, joita voit katsoa ja kuunnella omaan tahtiin
  • Hetket Martan kanssa -webinaariarkisto

  • EKSTRA: Aseta rajat ja kukoista! -minivalmennus / videosarja
ALOITA HETI!

Martta tässä hei!

Olen luonut tämän valmennuksen tarkoituksenani inspiroida, rohkaista ja kannustaa sinua toteuttamaan itseäsi ja omia unelmiasi sekä elämään vapaampaa, luovempaa, kukoistavaa elämää. 

Se mitä ajattelet, tunnet ja teet päivittäin, luo elämäsi. Elämäsi rakentuu siis niille ajatuksille, tunteille ja teoille, joita toistat päivittäin.

Muuta ajatuksesi (ja tunteesi) – muutat elämäsi.

Vaikuttamalla omiin ajatuksiisi ja tunteisiisi, voit muuttaa koko elämäsi paremmaksi. Meistä jokainen on elämänsä aikana oppinut ajattelemaan ja tuntemaan omalla tavallaan, riippuen elämässä olleista kokemuksista, kohtaamisista ja matkan varrella oppimistaan asioista.

Mieli on joustava ja omaa ajattelua voi opetella suuntamaan uudelleen. Myös tunteisiin voi vaikuttaa viemällä itseään tietoisesti parempiin, haluttuihin tunnetiloihin. Kun ajatukset ja tunteet ovat linjassa unelmiesi kanssa – siis sen kanssa, mitä sinä haluat ja millaista elämää haluat elää – on helppoa toimia tavoilla, jotka palvelevat omia unelmiasi ja omaa käsitystäsi hyvästä elämästä.

Tässä valmennuksessa siis unelmoimme, altistamme itseämme paremmille tunteille, viemme harjoitusten kautta itseämme parempiin tunnetiloihin ja päästämme irti vanhoista rajoittavista uskomuksista luoden uutta tilaa sinulle kukoistaa entistäkin vapaammin, luovemmin ja rohkeammin.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! 

Sydämellä, Martta

 Ps. Voit halutessasi lukea taustastani tarkemmin nettisivuiltani täältä.

Mitä valmennus sisältää? 

- Lupa kukoistaa -valmennuksen kaikki materiaalit (yhteensä yli 30 osaa) käyttöösi kurssialustalla 1kk, 3kk tai 12kk ajaksi valintasi mukaan

- Yhteensä 15 erilaista mielikuvaharjoitusta, rentoutusta ja meditaatiota, joita voit katsoa ja kuunnella omaan tahtiin vaikka joka päivä!

- Hetket Martan kanssa -webinaariarkisto käyttöösi (HUOM! Vain 3kk ja 12kk -paketeissa)

- EKSTRA: Aseta rajat ja kukoista! -minivalmennus / videosarja (HUOM! Vain 3kk ja 12kk -paketeissa)

Kenelle tämä valmennus sopii?

Sinulle, joka tahdot tutustua itseesi ja pohtia omaa elämääsi, omia unelmiasi. Sinulle, joka kaipaat uusia voimavaroja arkeesi ja haluat toteuttaa itseäsi rohkeammin ja vapaammin.

Miten valmennus toimii?

Kurssisisältöjen avulla pääset pohtimaan omaa elämääsi ja syventämään itsetuntemustasi. Lisäksi saat käyttöösi erilaisia mielikuvaharjoituksia, NLP-työkaluja sekä meditaatioita ja rentoutuksia. Henkisen harjoittelun, meditaation ja mindfulness-harjoitusten hyötyjä ja positiivisia vaikutuksia hyvinvointiin on tutkittu paljon. Sisäisestä työstä on hyötyä kenelle tahansa aivan tavallisessa arjessa: harjoitteet laskevat stressitasoja, auttavat syventämään itsetuntemusta, tukevat luovuutta ja toimivat avaimena kaiken kaikkiaan rennompaan, onnellisempaan elämään.

Kurssin valmentaja Martta on taustaltaan voimavarakeskeinen mindfulness-ohjaaja ja Licensed Practitioner of NLP sekä yrittäjä, puhuja, kirjoittaja ja oikeustieteen maisteri (OTM). 

Lupa kukoistaa! Valmennus, joka auttaa ja inspiroi sinua kukoistamaan polullasi.

Uusia voimavaroja, unelmien ja tunteiden voimaa, lempeää sisäistä työtä, rohkeampaa ja vapaampaa, kukoistavaa elämää. Tervetuloa mukaan! 

Aloita valmennus tästä! (1kk)