Kutsu minut puhujaksi!

Sähköposti:
[email protected] 

Luovuus. Yrittäjyys. Sisäinen voima.

“Martta on superinspiroiva puhuja. Vaikka olisi itsellä ennen kuuntelemista ollut raskas päivä tai mieli maassa, Marttaa kuunnellessa ei voi olla innostumatta.”

— Juha-Matti Santala, Developer Advocate / Futurice

Inspiroin, herättelen, saan yleisöni ajattelemaan ja tuntemaan.

Olen pitänyt puhekeikkoja sekä luovan kirjoittamisen ja vaikuttavan viestinnän työpajoja laidasta laitaan – esimerkiksi työhyvinvointipäivillä, erilaisissa seminaareissa, korkeakouluissa, yrittäjien tapahtumissa sekä nuoremmalle yleisölle kouluilla. Olen avoin kaikille ideoille, puhujapyynnöille ja ehdotuksille! Katsotaan yhdessä, mitä siistiä saadaan aikaan! :)

HUOM! Myös webinaarit ja etäyhteydellä toteutettavat luennot sekä workshopit onnistuvat!

Esimerkkejä tapahtumista, joissa olen ollut puhujana:

*****

Luovan kirjoittamisen workshop, Uudenmaan TE-toimisto, 11.11.2022

*****

Luovan ja myyvän kirjoittamisen workshop, Luova Digi -hanke / Lapin ammattikorkeakoulu, 27.10.2022

*****

Pohjolan apteekkaripäivät / Radisson Blu, Oulu 1.10.2022 – Luennon otsikko: "Luovuus yrittäjän voimavarana"

*****

Oulun Diakonissalaitoksen syntymäpäiväjuhla / ODL:n henkilöstöpäivä, Teatteri Rio Oulu 10.11.2021 – Luennon otsikko: "Luovuus arjen voimavarana"

*****

Mielen Melodiat & Suomen Yrittäjät, Vahvempana tulevaisuuteen -webinaarisarja yrittäjille 26.5.2020 – Webinaarin otsikko: "Luovuutta ja mielenrauhaa, lataava tunti itsellesi"

*****

Oulu Entrepreneurship Societyn "Why not?" -seminaari, Finnkino Plaza Oulu 4.12.2019 – Luennon otsikko: "Unleash your creative self" (luento englanniksi)

*****

Oulun yliopisto, Creative Afternoon 31.10.2019 – Luennon otsikko: "Emotion" (tapahtuman järjestäjä antoi ennakkoon kyseisen sanan/teeman, jonka pohjalta puhe tuli rakentaa, luento englanniksi)

Palautteita luennoistani ja kirjoittajakoulutuksistani:

”Martta puhuu upeasti. Hänen viestinsä tulee suurella sydämellä, inhimillisesti ja haavoittuvuutta peittämättä. Ja kaiken tuon lisäksi sisältö on pohdittua ja perusteltua asiaa. Vilpitön suositus kaikille: pyytäkää Martta puhumaan teille!”

— Tony Manninen, CEO / LudoCraft

”Martta on laajan sivistyksen omaava tunteikas puhuja. Hän ottaa taitavasti huomioon yleisönsä ja esittää vaikeatkin asiat positiivisessa valossa. Haastaa kuuntelijan ajattelemaan.”

— Päivi Tuikkala, apteekkari / Siikajoen apteekki

”Martta on puhujana ja esiintyjänä vilpitön ja antaa siksi kuulijoille sanoillaan ajattelemisen aihetta. Martta uskaltaa esiintyä englannin kielellä ja tarttua haastaviinkin aiheisiin. Näin tapahtui Oulun yliopistolla kansainvälisen LET-maisteriohjelman CreativeAfternoon-tilaisuudessa, jossa annoin Martalle vain yhden sanan, emotions, puheelle suuntaviivaksi.”

— Pirkko Siklander, Adjunct Professor / Oulun yliopisto

"Kiitokset viime lauantain todella energisoivasta hetkestä! Kerroin ystävälleni saman illan metsälenkin aikana kuulemastani, mm. erityisesti koskettaneen puuvertauksen toisten ihmisten arvostamisesta. Luennon aikana oli itsetuntoa kohottavaa todeta, että olenpa ihan luova kun ideoin ja ideoimme apteekissani usein jotain uutta - pienempää tai isompaa. Luento oli voimaannuttava!

– Laura Tuovinen, apteekkari / Oulunsalon apteekki

"Tässä olen palautetta pyydellyt perjantain koulutuksen jälkeen ja saanut vain hyvää sellaista. Hyvä kouluttaja ja ihanaa, että tehtiin keskittymisharjoituksia ennen kirjoitustehtäviä. Yritän saada budjettiin jatkokurssia ensi vuodelle. 😊"
 
– Jutta Valkeinen, viestintäpäällikkö / Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto