Kutsu minut puhujaksi

Sähköposti:
[email protected] 

Luovuus. Yrittäjyys. Sisäinen voima.

“Martta on superinspiroiva puhuja. Vaikka olisi itsellä ennen kuuntelemista ollut raskas päivä tai mieli maassa, Marttaa kuunnellessa ei voi olla innostumatta.”

— Juha-Matti Santala, Developer Advocate / Futurice

Inspiroin, herättelen, saan yleisöni ajattelemaan ja tuntemaan.

Olen tehnyt puhekeikkoja laidasta laitaan – esimerkiksi työhyvinvointipäivillä, erilaisissa seminaareissa, korkeakouluissa, yrittäjien tapahtumissa sekä nuoremmalle yleisölle kouluilla. Olen avoin kaikille ideoille, puhujapyynnöille ja ehdotuksille! Katsotaan yhdessä, mitä siistiä saadaan aikaan! :)

HUOM! Myös webinaarit ja etäyhteydellä toteutettavat luennot sekä workshopit onnistuvat!

Palautteita luennoistani:

”Martta puhuu upeasti. Hänen viestinsä tulee suurella sydämellä, inhimillisesti ja haavoittuvuutta peittämättä. Ja kaiken tuon lisäksi sisältö on pohdittua ja perusteltua asiaa. Vilpitön suositus kaikille: pyytäkää Martta puhumaan teille!”

— Tony Manninen, CEO / LudoCraft

”Martta on laajan sivistyksen omaava tunteikas puhuja. Hän ottaa taitavasti huomioon yleisönsä ja esittää vaikeatkin asiat positiivisessa valossa. Haastaa kuuntelijan ajattelemaan.”

— Päivi Tuikkala, apteekkari / Siikajoen apteekki

”Martta on puhujana ja esiintyjänä vilpitön ja antaa siksi kuulijoille sanoillaan ajattelemisen aihetta. Martta uskaltaa esiintyä englannin kielellä ja tarttua haastaviinkin aiheisiin. Näin tapahtui Oulun yliopistolla kansainvälisen LET-maisteriohjelman CreativeAfternoon-tilaisuudessa, jossa annoin Martalle vain yhden sanan, emotions, puheelle suuntaviivaksi.”

— Pirkko Siklander, Adjunct Professor / Oulun yliopisto