Tietoa minusta

Hei, olen Martta

{MarttaTervonen} 

Yrittäjä, kirjoittaja, luovuuden rakastaja 

 

Myös: OTM. Puhuja. Sepon paras ystävä.

“Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään…”

— Tommy Tabermann

Olen Martta. Juristi, joka hurahti luovuuteen. Luovan alan yrittäjä, mindfulness-ohjaaja ja kirjoittaja. Sepon omistaja.

Valmistuin oikeustieteen maisteriksi vuonna 2012 ja tein hetken aikaa lakialan hommia tutkijana ja neuvontalakimiehenä. Siirryin sitten opiskelemaan journalismia ja työskentelin viestintäjohtajana suomalaisessa softayrityksessä. Vuonna 2015 hyppäsin yrittäjäksi ja sittemmin olen kulkenut omia luovia polkujani. Yritykseni Kirjoittajaklubi on Suomen suurin ja inspiroivin kirjoittajayhteisö – mukana kursseillamme on jo yli 3000 kirjoittajaa! Näillä sivuilla ja kaikessa tekemisessäni pyrkimykseni on kannustaa ja inspiroida sinua luovuuteen: toteuttamaan itseäsi ja kulkemaan rohkeasti omia polkujasi.

Saanko puhua sinulle YouTubessa?

 

Tilaa kanavani, niin saat ilmoituksen aina uuden videon / podcastin ilmestyessä! Kanavallani jaan inspiroivaa, rohkaisevaa ja aina hyvää mieltä ja oloa sinulle tuovaa materiaalia.

 

TILAA YOUTUBE-KANAVA